Inflammationsfri!!!

 

Yaaaaay! Idag fick jag hem det här brevet från min MS doktor:

Föregående undersökning visade på att jag hade blivit helt inflammationsfri och nu 6 månader senare så är jag fortfarande inflammatioinsfri!! Jag är så lycklig!!!

Sedan de upptäckte att jag hade MS så läste jag allt jag kunde komma över om den autoimmuna sjukdomen och jag hittade en röd tråd i allt de jag läste och det var att kosten (och att inte stressa) är ALLT när det gäller att hålla sig inflammationsfri och symtomfri så jag bestämde mig för att byta ut min kost helt och hållet. Why not, man kan ju alltid prova och sedan jag bytte till en mer antiinflammatorisk kost så har jag nu vart helt inflammationsfri och det tycker jag är fantastiskt!!! Jag tillskriver en mycket stor del till kosten att jag lyckats hålla mig inflammationsfri! Det är otroligt vilken påverkan mat kan ha på oss. Även till synes ok mat kan vara dåligt om man har en autoimmun sjukdom. Jag ska skriva mer om just det ämnet så för er som tycker att info om kost som är inflammationsfri är intressant så håll utkik för fler blogg inlägg om just det. En inlammationsfri kost passar alla människor, inte bara oss som råkats drabbas av en sådan sjukdom : ) Ha det så gött!

 

I MIGHT HAVE MS BUT MS DOES NOT HAVE ME!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date(); var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000; document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer