I’m soooo sorry

Ja jag är sooo sorry för jag har inte skrivit på en evighet här på bloggen men det har vart ganska mycket som hänt här i livet under sommaren. Det blev bland annat en lite mini campingsemester här lokalt nära hemma men det var bättre än ingen semester alls. Allt har ju vart så upp och ner nu i dessa covid tider.

Det var en liten scare på jobbfronten också men både jag och min man fick behålla våra jobb så det är vi enormt tacksamma för!!

Men en annan sak att vara tacksam över är det fantastiska väder vi haft i sommar. Inget kanske inte har vart som normalt på grund av covid men ett härligt sommar väder fick vi i alla fall.

Det är ett av alla skäl varför jag inte skrivit så mycket för jag har helt enkelt vart ute och njutit så mycket jag bara kunnat av den fantastiska värmen innan den tog slut.

Men jag lovar att skärpa mig!!! Jag har flera goda recept på lut som jag ska dela med mig utav. Man har ju bakat och provat en massa nya recept nu under pandemin när man inte kunnat göra så mycket annat och jag lovar att lägga ut dem allt eftersom 👍🏼😋

Här får ni ett litet smakprov vad som komma skall

  • Alla

Gillar

Kommentarer