I'm new and improved

Just nu känns det som om dagarna är turbodagar för de försvinner i turbofart! Har inte hunnit uppdatera bloggen på hela helgen för ja dagarna bara försvinner med turbofart.

Kul har jag haft det i alla fall. Vart och shoppat lite inredning till hemmet och några vändor inne i Stockholm blev det och så har det också blivit en hel del träning med! Kosten har jag skött också vilket inte var så där superlätt när jag var på en stor grillning i lördags för jag ville dricka fler drinkar än jag gjorde! hehe men men har man prioriteringar så har man. Ska träffa min PT Peter på lördag och jag vill ju ha ett så bra resultat som möjligt så då finns det inte rum att unna sig allt för mycket tyvärr haha

I går var jag på gymet på morgonen och körde styrka och functional training. Skulle ta en powerwalk efter gymet för att få ihop kalorierna men det spööööregnade när jag var färdig på gymet.

Vad gjorde jag då? Tänkte jag att "nähä ja men det spöregnar ju så tyvärr kan jag inte gå min pw idag då"? Lyssnade jag på mina ursäkter?? Nä det gjorde jag inte minsann! Den här tjejen är inte den jag var förut. I'm new and improved! Jag gick och köpte ett paraply på Inn & Finn för 29 kr och så gick jag min förbannade powerwalk som blev alldeles fantastisk, skön, rolig, rogivande och alldeles dyngsurt!! Men ack så underbart det var! Jag är så glad att jag inte ens lät ett monsun regn stoppa mig!

[caption id="attachment_634" align="aligncenter" width="300"]
Jag + spöregn + ett paraply = Sant![/caption]

Sen blev det step på kvällen och sen somnade jag så skönt så skönt som en liten brun björn Z Z Z Z Z

Här följer lite fler bilder från gårdagens bravader:

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

//

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer