I’m back!

I kväll blev det första träningen sedan i lördags. Har ju svärföräldrarna här så allt blir inte riktigt som planerat men idag hände det! Det var en utav de jobbigaste passen jag någonsin gått på!! Jag trodde flera gånger att jag skulle dö faktiskt 😜 Har vart borta från gymet sedan i lördags men det kändes som om jag hade vart borta i 7 veckor!! 😅 Som om jag bara hade legat i en solstol och druckit drinkar hela dagarna och man är totalt out of shape.

Filosofiska hörnan
När jag tränar och speciellt då det är extra jobbigt och jag måste ta i för kung och fosterland går jag in som i en annan dimension av mig själv och då blir jag väldigt filosofisk. Jag har inte under dessa dagar sedan i lördags riktigt känt mig som mig själv. Jag har inte vart på topp men mitt i träningen så kände jag att nu var jag tillbaka ✌🏽 Nu mådde jag så där bra som jag brukar när jag tränar regelbundet.

Det är verkligen viktigt att man tränar regelbundet!! Man tänker inte så mycket på det när man inte tränar kanske. Det är så lätt att liksom ”tappa bort sig själv”. Man mår inte lika bra som när man tränar regelbundet. När man tränar regelbundet så har man liksom bara en ”feel good feeling” hela tiden. Oftast omedvetet. Idag blev jag varse om det och jag har saknat att ”vara mig själv”. Måtte det aldrig gå så länge igen mellan träningspassen!!


#träning #träna #träningsmotivation #tränahårt #tränaförattmåbra #gymmet #gym #fitness #fitnessblogger #fitnessblogg #styrketräning #fettbränning #muskler #byggamuskler #actic

Gillar

Kommentarer