Ibland syndar även jag

Jag försöker ju vara 90% vegan men ibland syndar även jag! Som idag till exempel, till min goda vegan macka la jag även till en nutella macka!! Ooooh vad det var gött!

Barnen har ju höstlov och jag har med flit inte bokat in några natt jobb denna vecka så att jag ska kunna vara hemma med dem och hitta på saker och så. Då tycker jag att man får ta en mysfrukost mitt i veckan. Lyxa till det lite extra 😊

Lyxat till det har jag även gjort med sömnen. Finns det något mer underbart än att inte behöva ställa klockan?
Speciellt mitt i veckan!! Nä, tror inte det va! Det kallar jag lyx!! Asså ungarna borde ha lov lite oftare tycker jag. Ja, så att jag kan få sova ut på morgonen då asså 😜

Det är skönt med en helt ledig dag från allt ibland. Inga måsten. Jag har även ledigt från träningen på torsdagar. Det är min vilodag. Det behövs verkligen i dag också! Jag hade ju sån hemsk träningsvärk i går från den där Sumo side bends - monkey style och i går kväll gick jag på bodypump så det känns i typ alla mina muskler idag! Skönt då att bara få vara ledig och chilla och ha mysfrulle!

Det "jobbigaste" jag ska göra idag är att gå på bio med ungarna och deras kusiner och det är ju inte så värst jobbigt! Det ska bli kul faktiskt! Ser fram emot det!

  • Alla

Gillar

Kommentarer