I rättan tid

 

Ja idag kom mitt paket från Bodystore.se och det var verkligen i rättan tid för på söndag så händer det grejer! Inte nog med att jag åker till USA närmare bestämt Miami men jag har också en visning av vår lägenhet på söndag så inte nog med att jag har sjukt mycket resfeber och är mitt uppe i med att packa och ha mig, nej, jag ska också ha ett perfekt städat hem för här ska det synas i sömmarna medans jag är borta!

Men du kanske undrar, vad har det med mitt paket från Bodystore att göra? Jo, för i det paketet så låg det bl.a ett golvrengöringsmedel! Nämligen detta:

Inte nog med att det var precis det jag behövde för att moppa golven med men det rengöringsmedlet är ju också eko! Det heter Lilly's Eco Clean och den doftar så där alldeles lagom starkt och underbart gott för den har eterisk apelsinolja i sig! Den passar en massa olika slags golv, allt från linoleum till klinkers, trägolv och parkett vilket passar mig perfekt för jag har alla de golven utom linoleum så jag svabbade hela huset och fick den där härliga svagt doftande apelsindoften som gjorde så att hela lägenheten luktade superfräsht!

Jag gillar verkligen att det är ett miljövänligt golvrengöringsmedel utan skadliga kemikalier. Försöker bli av med allt sånt äckligt och onödigt skadligt för kroppen som finns i både maten vi äter men också i sakerna som vi använder oss utav hemma som tex matlådor och leksaker och mycket mer. Detta rengöringsmedel är helt fritt från dessa kemikalier men dödar ändå bakterier! Perfekt! Det här kommer att blir en favorit hemma hos oss!

Vill ni veta vad mer som fanns i paketet? Håll utkik så berättar jag mer ;)

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer