Hysteri på gymet!

Ja, vad var det med alla på gymet idag? Jag brukar köra min styrketräning på morgonen efter att jag har lämnat av ungarna på dagis och skola och då passar jag på att gå direkt till gymet för det är minst folk då och det är så skönt att kunna vara ensam eller att det bara är lite folk så där här och där men idag, asså jag måste ha missat memot för det var stup packat med folk redan kl 10 på morgonen!! Hallå, har alla fått sparken från sina jobb eller? Kommer sommaren extra tidigt i år eller nått annat som jag har missat? Jag vet att det är måndag men ändå! Hur kommer det då att vara nu på kvällen på gymet!!

[caption id="attachment_185" align="aligncenter" width="540"]
Så här packat var det, jag lovar!![/caption]

Jag borde ha tagit kort så att ni hade fått sett men jag var i sån chock att jag inte ens tänkte på det men bilden här ovan ger en ganska så bra bild av hur mycket folk det var. Här står jag i alla fall, en trappa ner, där det oftast är extremt lugnt, nästan aldrig någon där nere och försöker köra axlar men det är så mycket folk att när jag är mitt uppe i mitt sett och står där och räknar upp till 10 så är jag tvungen att avbryta mitt i, 2 gånger för att det går folk precis bredvid mig och framför mig att om jag hade fortsatt och tänkt att ja men de får skylla sig själva att de går så nära så hade jag bokstavligen "råkat" slå ner någon med en hantel. Det är nog inte så skönt att få en 10 kilos hantel i fejjan. 2 gånger hände det!! 2 gånger!! Så trångt var det!

Sen på "golvet" där man gör sina rump övningar och mage och streck och diverse andra träningar så brukar det oftast bara vara jag eller kanske en annan tjej. På en vanlig måndags kväll när det generellt är mycket folk så brukar det vara max 3 eller 4 stycken som samsas om en yta på ca 10 X 3 meter nått sånt. Gissa hur många vi var i morse??!! Vi var 17 st!!!!!!!! 17!!! Man kunde ju inte ens göra sina övningar utan att nästan slå ner någon annan med foten eller armbågen. Som när jag gjorde en rumpövning på alla fyra så var det en tjej som nästan låg under mitt bröst så det såg nästan ut som om det var en slags kärleks övning som hör hemma i sovrummet, som vi höll på med. Det var så störande!!

Med all denna hysteri så är det ett mirakel att det blev just någon kvalité på träningen men jag är glad att jag gick ändå. Ville ju inte missa denna upplevelse!!
  • Alla

Gillar

Kommentarer