Hysteri, hysteri

Ja ”hysteri” är det som beskriver min måndag och tisdag bäst! Fick nämligen precis veta att mina svärföräldrar kommer och hälsar på oss i två veckor! Det blev lite panik för även om det ska bli kul att dem kommer så var vi inte riktigt färdiga med en del projekt här hemma som vi gärna hade blivit färdiga med INNAN man får gäster. För att inte nämna den minutiösa storstädningen som man vill göra innan ens svärföräldrar kommer på besök!! 😱😝 Ja och detta skall ju då ske mellan jobb, läkarbesök med sonen och min heliga träning och annat vardagsliv! Ja inte allt för enkelt alltså men men det är inte ofta livet är enkelt!

Så det var bara att ringa in ett par kära bygg gubbar (inte riktigt bygg gubbar utan fanatiskt kära vänner 😜) som med mycket tur kunde komma och hjälpa oss med det sista på pärlsponten som vi satt upp i alla 3 sovrum. Sista biten längst upp var tvungen att skäras på längden och vi hade inte den sågen så dessa kära bygg gubbar kom med sina professionella verktyg, kunskap och arbetsglädje och hjälpte oss i vår lilla panik.

Måndagen kantades av träning, städning, tvätta kläder, hämta och lämna ungar på skola, laga mat, mer städning, mer träning och mer städning!! Hysteri med andra ord.

I dag tisdag har jag spenderat hela min dag på karolinska sjukhuset med min son. Ett inbokat besök då han i 2 månader nu haft jätteont i sitt knä och de håller på att göra en utredning om vad det kan vara. Nu är jag hemma och jag har hållt på med att städa, damma, vina tvätt, vattna blommor, plantera om blommor (pelargonerna som står ute på farstun dör liksom i minusgrader och snö!!) och nu måste jag snabbt få nån mat i oss och sen har jag ett möte att gå på och sen ska ungarna i säng och jag kommer väl att stöda lite till innan jag stupar i säng jag med!

Oj nu har jag tagit på tok för lång tid att skriva detta i lägg!! Bäst jag skyndar mig nu!! Men hör får nämligen bilder på mina små äventyr de senaste dagarna:

Gillar

Kommentarer