Hysteri!!!!!

Åh hjälp vilken hysterisk dag alltså!!!!!
Hade planerat in en del saker i morse men inget som var out of this world eller så men så smög det in sig en massa saker där emellan som har fått mig att springa runt som en galning!!

Min gamla pappa tappade telefonen och då kan han lika gärna lägga sig ner och dö! Ja, jag förstår han, jag skulle också få den känslan men till saken hör att pappa är typ 75 liksom!! Vad kan vara så fruktansvärt viktigt att han hellre dör än att leva en dag utan telefon?? Så vad gör han?? Jo han går och köper en ny!!!! Samma dag!!! Det som gör mig lite galen på han, och det fick han tyvärr höra av mig idag också, är att han och mamma åker till London i morgon bitti tidigt runt 06 tiden och kommer inte hem förens på söndag kväll. Vad behöver han ha en telefon till under helgen?? Han har ju mamma med sig hela tiden!!! DÖÖÖÖÖ! Han kunde ju ha väntat tills på måndag åtminstone. Man vet aldrig, tänk om det finns en snäll samarit som lämnat in den till farbror polis. Man vet aldrig!

Inte nog med det! Till saken hör att i all sin hysteriska hast när han skulle in på internet för att spärra telefonen och jag vet inte allt han skulle göra där så rååååkade han trycka på något som tydligen öppnade en massa fönster och så bara råååååkade han ladda ner 7 hela virusprogram!!! Allt utan att ens ha tryckt på nånting!!!

[caption id="attachment_621" align="aligncenter" width="496"]
Det här var jag idag!![/caption]

Sen kommer han ner till mig (vi bor i samma bostadsrätt) en trappa ner och är helt hysteriskt över de virus han nu lyckats få på datorn utan att ens ha tryckt på en enda knapp! Jag tvingade han att erkänna (annars skulle jag inte hjälpa han) att han visst måste ha tryckt på någon knapp för annars skulle han nu inte i sin latinska hysteri ha laddat ner 7 virus program bara så där som han nu vill att jag omedelbart MÅSTE komma och ta bort, ögona böj!!!

Mitt upp i allt det här är ungarna på gården och min minsta ramlar och blodet sprutar och deras kompisar på gården vill alla följa med in till mamma och pappa och leka där för som de sa i deras egna ord: "här har vi aldrig lekt förr, får vi leka hos er?"

Jag hade brottom till gymet för dagens andra pass och mat skulle lagas i all hysteri mellan datorproblem och blod som sprutade. Han laga färdigt ungarnas mat men inte våran mat så nu ligger kycklingen i ugnen och lagas färdigt och om jag inte har helt fel så börjar det lukta bränt så nu måste jag draaaaaa.........

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer

Michelle
,
Åh verkar som en jobbig dag!! Hoppas du får en lugnare kväll! : )
juliefitness
,
Tack så mycket!!