Hulklik energiknippe

Idag har det varit en riktigt bra dag! Dagen började med en härlig powerwalk och solen sken så starkt att jag knappt kunde se vart jag gick och det var ju faktiskt ett väldigt härligt problem att ha.

Sen kom jag hem, åt en god frukost och läste en utav mina favorit tidningar som hade kommit med posten, Women's Health. Lite egentid. Ungarna är ju hemma på påsklov men när jag får äta min frukost och ta god tid på mig och läsa en tidning, fast det är en massa ljud runt omkring mig så får jag ändå dyka ner i min lilla värld en stund och få lite egentid. Det var härligt!

Sen bar det av till gymet igen. Dags för lite cardio, step och styrka.

[caption id="attachment_458" align="aligncenter" width="764"]
Jag och min bästa kompis (NOT) 13 kg bengaliska säcken eller vad den heter och 80 utfall senare!!![/caption]

Vet inte vad det var med mig idag men jag kände mig stark som hulken och lika energifull som min 4 årige grabb! Visserligen hade jag tagit en skopa preworkout (Jacked XX) men det är ju inte första gången jag gör det liksom så jag vet inte vad det var som flög i mig idag haha But I like it!! Jag var helvild på passet haha.

Sen var det dags för lite lunch, fick bli lite soppa rester från igår. Orkade inte göra någon speciell lunch. Nu ska jag städa hela huset och sen bär det iväg till gymet igen för ett Aerobics pass också! Hoppas jag har lika mycket energi då också hehe

    Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer