Hoppas på mirakel varje dag

Åh sån härlig helg vi fick! Vet inte hur det var i resterande delar av landet men här i Stockholms trakten var det riktigt fint och superhärligt och jättevarmt. Man var ju bara tvungen att steka sig som en grillad kyckling på spett asså!

Var också "tvungen" att åka och shoppa lite inför årets camping som är runt hörnet. Behövde nya adresser till oss och ungarna och ett litet skåp så vi for i väg till Decathlon och Rusta och Jysk och shoppade camping grejer så det stod härliga till. Kollade även in ett sett med utomhusmöbler till gården som jag håller på att bearbeta min man med att vi ska köpa. Det verkar som om han håller på gå med på det moahaha moahaha Wish me luck med det!

Men för mig, det allra viktigaste denna helg var att träffa min PT Peter för invägning och nytt tränings schema. Minus - 3 kilo. Det går otroligt sakta men det går, och det går neråt så jag måste fokusera på det faktumet och vara glad att det i alla fall går neråt sakta men säkert. Klart att det inom mig finns ett litet hopp att jag ska vakna nästa dag med den kropp jag vill ha men dessvärre händer det ju aldrig hehe

Dessutom vill han att jag ska ut och powerwalka varje morgon i 2 timmar med en 15 kilos väst! Detta innan min vanliga träning. Efter pw ska det styrketränas och allt annat jag gör efter det är bara bonus. Buhuuuu stackar mina fötter!! 2 timmar med 15 kilos vikt till!! Men men jag ska göra det och jag ska bli skitsnygg som attan för allt slit jag klarat av : ) Nu ska jag ta och beställa den där viktvästen. En sån här kanske det blir:

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer