Holaaaa!!

Hola! Nu är vi i Mexiko!!!! Efter en suuuuperlång och jobbig resa med en massa förseningar och jobbiga människor så kom vi äntligen fram i tisdags natt. Hade då inte sovit på 48 timmar så när vi skulle checka in på hotellet så höll jag på riktigt att somna i concierge stolen medans han höll på att checka in oss. Men sen sov jag vill jag lova! Som en stock!

Det här är andra gången vi är här i Mexico i Cancun men jag kan inte sluta förvåna mig över hur fantastiskt vackert det är här!!! Mina ögon kan liksom inte förstå! Havet bokstavligen lyser turkosa. Som om det fanns en lampa under vattnet typ!! T.o.m på natten lyser havet!!

Vi har haft tur med vädret hittills och det verkar som om vi kommer att ha tur resterande dagarna också. 30 grader varmt och strååålande som! Man mpste doppa sig i havet eller i poolen var 20 min för annars smälter bort. LOVE IT!!!!!

Här får ni några bilder. Det blir fler men nu måste jag till poolen igen 😊 See ya!!#mexico #mexiko #cancun #zonahotelera #semester #vacation #livsnjutare #kukulcan #tulum

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Vad vore livet utan champagne???
juliettestephen
juliettestephen,
Eller huuuur!!!!😜😋😋
nouw.com/juliettestephen