Hjärnspöken

Jag döpte detta inlägg till hjärnspöken för det är precis det jag kämpade med idag. Vad menar jag? Jo, jag har ju gått ner 62 kilo totalt. Har tränat mycket under hela min viktresa för jag har alltid älskat träningen. På onsdagar kör jag ett pass som heter ATC och det är olika stationer uppe på självaste gymet bland maskinerna och fria vikterna. Problemet med det är att där uppe finns det väldigt stora speglar och man ser alltid större ut i dem speglarna. Bredare liksom. Det är inte bara jag som tycker det heller. Alla håller med. Men även fast jag har gått ner 62 hela kilo och ”bara” har en 10-15 kilo kvar tills jag börjar hamna där jag vill vara så är det jättesvårt för mig att fokusera på hur långt jag har kommit än på hur långt jag har kvar 🙁 Speciellt när speglarna gör en extra stor!!


Min kroppsform är den samma som när jag vägde 62 kilo mer även fast proportionerna är mycket mindre så det är svårt för mig att inte stirra mig blind på hur stor min mage fortfarande är. Varje gång jag ser mig i den spegeln så är jag tillbaka på min start vikt. Alltså är det spökvikt för jag måste ju vara mindre om jag gått ner 62 kilo!! Spegeln och hjärnan spökar med mig 👻


Normalt så brukar träningen ge mig en massa lycko hormon och göra mig så glad och stark och bara allmänt må bra men ibland så kommer det över mig. All min lösa hud. Vikten som är kvar. Min förbaskade mage som jag hatar så och som är den som är mest oproportionerlig. Visst jag har burit och fött två barn och vägt skitmycket. Men ändå! Jag har också slitit med bokstavligt blod, svett och tårar i flera år utan att för ett ögonblick ge upp. Vill vara färdig nu. Har kommit så långt men har ändå så långt kvar. Det är psykiskt påfrestande. Det hjälper inte att jag har så mycket lös hud på magen heller. Det gör den ju inte mindre.

Men som min visare del inom mig säger så ska jag fokusera på hur långt jag faktiskt HAR kommit och inte stirra mig blind på vägen jag har kvar. Jag ska vara glad för det jag hittills har åstadkommit och jag ska inte titta på mig själv i en sån hemsk spegel på gymet. Jag är sjukt stark, både på insidan och utsidan och ja min mage är större än vad jag vill att den ska vara men kolla hur långt jag har kommit. Fokusera på det!


Sånna här dagar blir jag bara deppig men jag har åtminstone lärt mig att ta den deppigheten och göra något positivt med den. Jag vänder på steken och använder det till att pusha hårdare, lyfta tyngre, orka mer för vad ska det hjälpa mig om jag sticker huvudet i sanden och deppar ihop. Då bli magen bara större haha och det är en no can do sir! Nope, nu tar vi fläsket och visar den vart skåpet ska stå 💪🏽👊🏽#isikost #workout #gym #jagharviljan #hälsa #träna #träning #training #fit #fitfam #fitness #weightlossgoals #fitnesskoll #fitnessjourney #weightloss #weightlossjourney #viktminskning #viktnedgång #muskler #muscles #motivation #inspiration #motmintoppform #IcanIwill #minresaräknas #aldrigvila #flagom #health #styrketräning #viktminskningsresa

Gillar

Kommentarer

jensdotterw
jensdotterw,
förstår dig precis!
men som du skriver, fokusera på det du åstakommit.
du är grym ♥️
nouw.com/jensdotterw
juliettestephen
juliettestephen,
Tack 😘😘 Jag lovar det ska jag göra 😘😘
nouw.com/juliettestephen
Carolin,
Jag som tycker jag ser smalare ut i de speglarna! Men du är grym, så mycket som du klarat hittills!
carrosmat.wordpress.com
juliettestephen
juliettestephen,
Haha nä jag hatar dem!!😜 Tack så mycket 😘😘
nouw.com/juliettestephen