Hjälp på traven!

Som jag nämnde igår så var jag lite omotiverad till träningen och kosten i måndags och i tisdags men den otäcka känslan vände ju som tur var i går under träningen. I går körde jag ben och innan träningen var jag inte det minsta sugen på att träna, visste ju att det skulle bli ett utav de jobbigaste passen jag kör och att jag skulle ha äckligt ont i benen och rumpan de nästkommande dagarna. Jo tack, träningsvärken höll vad den lovade! Jag kan typ inte gå idag!!!

Men jag kan ju inte ge upp så lätt så jag led medans jag promenerade till gymet i inte allt för snabb takt. Skulle ju köra rygg och biceps i dag så där hade jag ju inget att oroa mig för. Men efter styrketräningen tänkte jag också köra step och det är där min oro började ta vid eftersom jag hade så ont i mina ben och i rumpan! Men vad gör man inte när man är fast besluten att träna fast man har ont??

Jo man tar sig en rejäl dos av preworkout när man behöver hjälp på traven:

Varje minut på den där stäppen kände ungefär som 10 min men tack vare preworkouten som by the way är riktigt god så kunde jag, fastän att jag trodde att jag skulle dö ca typ VARJE minut, slutföra steppen, och dessutom så gav jag allt för kung och fosterland! Jag tömde verkligen varenda mikrogram utav mig själv som fanns att hitta. Aaah sådan underbar känsla efter gymet!

Dygnsur blev jag också men lika glad är jag för det för nu har jag ett träningspass till att checka av att jag gjorde innan jag lägger mig i den där solstolen och funderar på om jag gav mitt allt innan semestern:

   

Tur att jag hade med mig en mössa som jag kunde gömma mig i på vägen hem så jag slapp skrämma slag på alla som mötte mig!

 

Åh äntligen var jag hemma och fick åtnjut en god och hälsosam lunch helt enligt mitt kostschema. Kycklingbröstfilé, svart ris och sparris.

Kycklingen och sparrisen grillade jag i mitt nya grilljärn. Bild på den kommer snart. Den är super! Grillat året runt fast hälsosamt på teflon liknande grill järn som inte kräver något fett! Yummi!

Nä nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i badet för att se om det går att mjuka upp och låsa upp dessa muskler som förstenas för varje minut som går!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer