Hemma i Florida

Äntligen Hemma i Florida

Har vart lite tyst här på bloggen de senaste dagarna men det är därför att vi har rest till Florida på semester! Yep, I’m back home! Hemma i Florida! Här bodde jag i över 8 år och det känns verkligen som hemma för mig. Här är jag som pricken över i:et! Men men men nu bor vi i Sverige så jag jag får nöja mig med de semesterna jag får här i stället. 3 veckor blir det denna gång. 3 Veckor kanske ses som en lång semester men för mig känns det alltid blått som ett ögonblick. Får inte nog utav detta ställe. Vi kom hit i tisdags kväll.

Fett leende

Hittills har vi hunnit med en del shopping och legat vid polen och latat oss. Varje gång jag går ut från huset och från den kalla luftkonditioneringen ut till den varma underbara värmen så bara ler jag. Jag kan inte sluta le. Jag har får ett stort fett leende från ena örat till det andra och jag kan inte sluta! Min man tittar på mig och han förstår precis vad jag säger i mitt leende. Det är så underbart att få känna den värmen som smeker ens skinn. Som vi har saknat det! Vi hade en förskräckligt lång vinter i år i Sverige också så värmen som smeker mitt skinn känns extra speciell, extra fantastisk. Som en gåva direkt från ovan! Aaaahhhh :)

I morse vaknade jag tidigt och fick lust att ta mig en powerwalk. Så skönt för kroppen att powerwalka i värmen! Efter den väldigt svettiga powerwalken slängde vi oss i poolen och svalkade av oss. Nu ska vi snart till mallen och shoppa lite till. I morgon blir det stranden – heeela dagen! Som jag har längtat!! Jag uppdaterar med mer bilder från stranden senare…..Stay tumed….tills dess får ni några bilder som jag har tagit hittills....

"Snopp buske" ;) ;) ;) Comedy brake på min powerwalk!

Min man Josh obligatoriska bild varje gång vi är på mataffären:

Vi hittade även resans första fake rumpa här på mataffären ;)

En anka som håller på att föda har flyttat in i en av våra krukor!!

Ungarna njuter av poolen från tidiga mornar till sena kvällar/nätter

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Åååhhh Florida! Take me back!!! Njut för oss också
Juliette
,
I promise I will!! 😉