Hej på er gott folk!

Ja hej på er gott folk! Idag är jag faktiskt taggad för veckan som kommer! Plötsligt händer det eller hur ;) Jag har haft en riktigt bra helg!

Fredag

Jätteskönt fredagsmys efter min power fridays på gymet. Sen blev det movie night med popcorn och en massa mys. Det behövdes verkligen efter en riktigt bra träningsvecka. Man behövde liksom få sitta på arslet äntligen ;)

Lördag förmiddag

På lördag morgon fick jag sova ut vilket var välkommet! På förmiddagen kom den en man och köpte lite saker som vi lagt ut på blocket. 3000 kr damp ner i kassan! Det tackar vi för! Sen stack vi iväg och handlade lite mat och nått gott vin att ta med oss till en bjudning som vi var bjudna till på kvällen. Bredvid Systemet låg en Sova butik och min man såg hur jag suktade efter alla Lexington filtar och kuddar de hade på display i skyltfönstret där

Vad som hände inne på Sova

Han drog med mig in i butiken och väl inne i butiken så drog jag mot vänster för jag ville ju kolla på de snygga Lexington sakerna men han drog med mig till höger mot sängarna. Och ja ba, "Hallå det där var inte jyst! Varför ska du dra med mig till sängarna, jag vill kolla på Lexington sakerna!! Vi har ända inte råd att köpa den säng jag gått och suktat efter hur länge som helst!" Min man sa då: "Nä, men kom vi ska bara prova om och se om du fortfarande gillar sängen. Kom och lägg dig här!" Och jag ba: "Ååååh vad jobbig du är. Klart att jag vill ha den sängen fortfarande".

Vi lägger oss i sängen och konstaterar att detta fortfarande är drömsängen varpå en försäljare kommer och säger: "Visst är den skön!! Den är en utav våra bäst säljare" (No shit tänker jag, det säger dem väl om alla sängar. Men jag ville ju ha den ändå för man sover som på moln på den här sängen!) Då utbrister min man med värsta leendet: "Är du säker på att du vill ha den här sängen då?" Jag ba: "Jaaaaa!!!" Min man: "Ja, men då tar vi en sån här säng då! My baby needs a good night sleep. She deserves it!!" Jag kunde inte tro mina öron! Sa han att vi skulle köpa min drömsäng??!! Sängen heter Tempur Clou och jag var verkligen bland molnen nu! Jag är fortfarande bland molnen! Snart ska jag få min drömsäng och äntligen kunna få sova ordentligt gott! Åh jag är uppe bland molnen av lycka och svävar!

Lördag eftermiddag

I lördags var vi bjudna hem till ett par goda vänner som flyttat bara ett par hundra meter från oss. De bjöd på en BBQ som hette duga och de hade även bjudit hem flera av mina barndomsvänner så det var verkligen en skön stämmning på den middagen som blev till en riktigt härlig fest med dans ända in på småtimmarna! Tack vara all den dansen så mötte jag mina kaloriförbrännings mål på min Apple Watch för både lördagen och söndagen. Klart man satte på klockan på dans när man väl började skaka loss på dansgolvet hehe. Alla kalorier ska räknas! ;)

Söndag

I går söndag så åkte vi ner och hälsade på min kära syster yster Suzan som bor i Norrköping. Där har de köpt en sommarstuga som de har byggt om och byggt till och gjort det till ett permanentboende. Det är sååååå underbart vackert där ute i skogen! De har precis lagt till ett syort växthus, byggt ett uthus och en utomhusdust där de kan rusha nakna för de har inga grannar som kan se in. Så härligt asså!! Syrran bjöd på en riktigt god vegan wok. En massa goda grönsaker med olika färska krydder som bokades på murekan. Till det serverades det en massa härlag hemlagade såser och speciella korvar för dem som ville ha det. Mums säger jag bara

Nu ska jag njuta av min frukost nr 2. En ny version av min vegan frukost som jag hade här om dagen med zucchini och potatis. Idag hade jag samma fast lite mindre potatis och en morot istället. Det var till och med ännu godare!! Trodde inte det gick att göra den frukosten godare men det gick det tyvärr. Mmmmm dregel dregel ;)

Efter frukosten blir det spinning för hela slanten! Ha en bra dag allihopa!!

Gillar

Kommentarer