Hata vs. Älska

Ja att säga att man "hatar" något är ganska starkt på gott eller ont. Ordet "hata" är ett starkt ord i sig. Man kan till exempel säga ogilla, gillar verkligen inte, avskyr osv.

Men varför tänker jag på ordet hata då? Jo, därför att som ni kanske vet så är jag ju ingen morgon människa. Jag inte bara ogillar, gillar verkligen inte eller avskyr att kliva upp mitt i natten som för mig är 05.15 (jag vet att miljarder andra människor gör det varje dag men det är inte mitt ideal liksom) nej, kärt folk, jag HATAR att kliva upp på morgonen!!! Det kan bero på många saker. Tex att jag är en natt människa och att jag gått och lagt mig på tok för sent??!!! Det är ett starkt skäl till varför jag hatar tidiga mornar men även de gånger jag lägger mig i tid så kan jag knappt säga att jag ogillar att kliva upp tidigt lite mindre.

Men vad har att jag hatar att kliva upp på morgonen med att jag ÄLSKAR något då??

Jo, jag ÄLSKAR känslan EFTER att man har gjort något väldigt svårt, som i mitt fall kliva upp så sketans tidigt för att gå på ett step pass. Ja den känslan efteråt ÄLSKAR jag. Det känns som om man är på toppen av världen, man ÄGER helt enkelt så även fast jag HATAR att medge detta så ÄLSKAR jag att kliva upp så äckligt tidigt fast jag inte fått tillräckligt med sömn, hoppa runt som en fullkomlig dåre på en step bräda 06.30 på morgonen när så många andra sussar så skönt och bli helt svettig och sjunga högt till musiken i lokalen. Varför? Jo för den känslan efteråt som får mig att ÄLSKA allt och alla och livet bara leker och jag är fullkomligt odödlig och allt är bara så underbart hehe, därför!!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer