Hasta luego!!

Jaha då var det roliga slut för den här gången då 😭😭😭

Jag vet inte vad folk snackar om när dem säger borta bra men hemma bäst?? Jag älskar verkligen mitt hem och mitt liv och min säng och allt här hemma men nej jag väljer Karibien any day of the week!! Hemma bra men Karibien är bäst!! Vita sandstränder, turkosa hav, palmer och en sol som smeker mig varje dag, duuuh Yeah!!

Anyhoo, nu är vi i alla fall på väg hem 😭 Har klarat av första etappen, Cancun-Newark och nu sitter vi här och chillar i en SAS lounge i Newark! Är så glad att vi är SAS medlemmar för nu kan vi vänta på värst flyg i värsta nica loungen där det finns supersnabb wifi, gratis mat, sköna fåtöljer och man kan blanda sina egna drinkar helt själv!!! Yeah baby, det här var inte den svagaste rom och colan jag druckit vill jag lova! Jaja, jag var semester i ett par timmar till och jag tänker njuta av varenda sekund!!

Här får ni de sista bilderna från semestern:

Och min sista drink😭 i SAS loungen. Nu bär det snart hem till vardagen igen 😭

#mexiko #cancun #grandoasiscancun #quintanaroo #tulum #semester #semesternärslut #sas #saslounge #sasbusinesslounge #livsnjutare #strand #sola #bada #pinacolada #karibien #hav #vitsandstrand

Gillar

Kommentarer