Härliga helg!!

 

I fredags överraskad min älskling mig med shopping och massage. Jag drog upp på morgonen på fredag och började för-shoppa lite innan det var dags för min massage på Axelssons Spa i Gallerian i Stockholm. Alltså fy så underbart det var!! Precis vad jag behövde!!!

Efter massagen träffade jag min man och vi shoppade loss kan man säga! Min man hade fått lite extra bonus denna månaden så förutom att spara till husköp så ville vi unna oss lite extra också, yolo eller hur!!

Vi hittade faktiskt en hel del. Äntligen fick jag min man att köpa lite kläder till sig själv. Han är alltid så osjälvisk (vilket jag förstås gillar) men han vill alltid spara pengarna till mina och barnens behov först men nu lyckades jag tvinga på han lite nya kläder. Jag är så glad för jag har vart så urless på att se han i samma gamla kläder som alltid. Han har fina kläder men när man får se dem jämt så blir de tråkiga väldigt snabbt tyvärr. Men nu är jag glad för det blev nästan en helt ny garderob till han! Dessutom fick jag shoppa lite nya grejer till mig själv också och det gör ju mig väldigt glad.

Kan man få nog av shopping liksom??!! ;)

Eftersom jag skulle jobba på fredag natt så hann vi bara med en snabbis middag på favvo Kina stället på Vasagatan 12 också! Bästa kinamaten i Sverige kan jag skriva under på!!! Godare dumplings får man inte tag på i Sverige! Beställ dem med kött i! Yummmiiii!! Dessutom deras Lo Mein ( nudlar med kyckling) is to die for!! Inte värst hälsosam mat alltså så spara detta besök till en ätardag hehe
Stället ser inte ut värst mycket till världen, bara ett litet hak i väggen typ men jag lovar det är värt ett besök! Du blir serverad äkta kantonesisk kinamat lagad av riktiga kineser som vet vad dem gör. En bra indikator på att det är bra mat är om man kan se om kineser själva gillar att äta där och det brukar alltid vara fullt med kineser som äter där. Hälften kineser, 30% amerikaner, 10% andra turister och sen resten svenskar. Gillar kineserna själva den maten ja då betyder det nog att det är bra mat, förutom att mina smaklökar säger att det är så hehe På lördagen efter drog vi upp till Stockholm igen. Fanns en del saker som vi inte han kolla på så det blev lite shopping till vilket jag ju inte tackade nej till förstås. Sen på kvällen skulle vi möta några kompisar för lite middag ute innan det var dags att bege sig hem. Söndagen spenderade jag slaggandes vilket var väldigt skönt med tanke på förra veckas sömnbrist pga natt jobb varannan natt och en massa inbokade möten som störde min sömn!  
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  

Gillar

Kommentarer