Har sommaren kommit nu?

 

Ja det är en bra fråga tycker jag! Man vågar ju liksom inte hoppas men däremot är jag väldigt tacksam för de senaste dagarna med underbar värme.

Var på stranden i tisdags och det var nära ögat att jag inte åkte för det såg ut som om det skulle bli regn men så i sista sekund så bestämde jag mig för att åka ändå, mest för ungarnas skull och jag är glad att vi gjorde det för det blev en underbart härlig dag på stranden med mycket badande för ungarna. Jag njöt i en skön solstol med en god lunch och en Nocco, hade ju tränat på morgonen så det var dags att fylla på med lite goda aminosyr efter passet också

Sen i onsdags så blev det värsta regnet och åskan och blixten så då tyckte jag att det var säkrast att hålla mig på gymmet för ett riktigt tungt pass med mycket biceps, rygg och triceps. Avslutade med lite mage också. En riktig genomkörare! Det var härligt men lite jobbigt sen på torsdagen att klä av och på sig!! Speciellt att ta av bh'n var smärre omöjligt men men jag överlevde det med ;)

På torsdagen drog vi ner till Norrpan, där bor en av mina syrror och vi hade en heldag i skogen där vi letade efter de utlovade stora gula kantarellerna som hon hade skrutit om. Vi gick i flera timmar upp och ner för berg och jag var lika sjöblöt om inte mer som när jag kör ett riktigt tufft styrketränings pass och ett spinningspass efter varandra! Det var helt sjukt! Men underbart härligt samtidigt!

Efter jakten på det ätbara guldet i skogen hittade vi en iskall supervacker sjö att hoppa i. Det var så skönt efter typ 10 min när man inte kunde känna kroppen längre ;)

Resultatet efter de ihärdiga slitet med att försöka hitta kantareller slutade i alla fall i något underbart gott, en underbar kantarellmacka!
I går fick vi njuta av en dag till i solen. Självklart drog vi till stranden, man måste ju passa på liksom. Man vet inte om sommaren kommer lika snabbt som den försvinner ju! Det blev en riktigt god och fräsch lunch då också. Det var nära att jag faktiskt valde att handla mat på stranden vilket skulle resultera i en ganska så sliskig hamburgare med typ 5000 kalorier men jag är glad att jag inte lät min hysteri innan stranden ta det bästa av mig så jag ställde mig och stekte upp lite kyckling snabbt som ögat och vips så blev det en underbart god och fräsch sallad till lunch och det godaste av allt var nog ett gott samvete tror jag hehe :)
 

Idag däremot så har jag inte mått så bra, har lite jobbig hosta, är snuvig och nyser stup i kvarten. Dessutom sitter jag nu på jobbet!! Yaaay, jobba en lördag när man är sjuk, yaaaay. Ajja OB tillägget är i alla fall super så jag får vara glad för det! Har precis dränkt mina baciller med en liter vatten och nu ska jag gå och ta ut min Nocco som ligger i frysen och blir iskall. Intalar mig själv att aminosyrorna kommer att hjälpa min kropp att fights förkylningen som försöker få fäste i min kropp. Wish me luck please!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
  • Alla

Gillar

Kommentarer