Hälsosam kebabsallad!

Ok så det blev en totalt improviserad lunch idag. Så blir det när man glömt att ta ut något ur frysen och man är skit hungrig efter 2 grymma tränings pass. Då tänkte jag som så att det måste gå SNABBT!!! och att koka lite fullkorns couscous tar ju bra 5 min så det blir ju bra!
(Hade i lite lantbuljong i couscous vattnet för då smakar couscousen jättegott)

Sen behövde jag protein. Allt är fruset, vad gör man då? Jo man kollar kylskåpet och där ligger det ju rostbiff (kallskuret) som är som skinskivor. Men jag ville inte ha kall mat. Jag var hungrig, jag ville ha MAT så jag provade något nytt. Jag stekte upp rostbiffs skivorna i en stekpanna i ytterst lite kokosfett och sen hackade jag rostbiffen i småbitar.
(Det kan man ju göra innan man steker upp dem också men jag var på tok för hungrig för att komma på något sånt)

Anyhoo, jag gjorde även en liten sallad på finbladig salladsmix från Ica. Ni vet en sån där färdigblandad sallad.
Sen skärde (mamma tjatar alltid på mig att det heter skar men whatever, jag gillar skärde bättre hehe) jag upp 30 gram eko körksbärstomater och drisslade över lite olivolja och vinäger på det. Himmelriket på jorden!

Men det roliga är att när jag blandade ihop allt så smakade det som kebabsallad med couscous i!!! Skitgott var det! Kommer definitivt att bli en favorit i repris, varje vecka!!!!

[caption id="attachment_273" align="aligncenter" width="980"]
Hälsosam kebabsallad version![/caption]

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 

Gillar

Kommentarer