Grym träningshelg

Äntligen är mina helg pass på gymet tillbaka och jag har fått ha en grym träningshelg! Innan sommaren körde jag ett pass på lördagsmorgnar som heter functional training. Det är mycket egen kroppsstyrka i det passet. MYCKET burpees. Mycket intervaller och man får verkligen valuta för pengarna i det passet. Men det är ganska tidigt på en lördag. Jag är en sån person som verkligen behöver sova så mycket jag bara kan och jag vill gärna sova ut på en lördag. Och ibland på fredagar så vill man ju hitta på något kul på kvällen och då blir det lätt sent och det är inte alltid så lätt att komma upp på morgonen. Speciellt inte när man vet vad för slags pass om väntar en också hehe.

Ska jag kliva upp tidigt på en lördag morgon så vill jag har full valuta för mina pengar så att säga. Ska jag förlora dyrbar sömn så ska jag verkligen träna stenhårt, annars får det va! Nu när höst schemat har kommit i gång igen på gymet så har de äntligen lagt till step passet igen direkt efter functional toning så nu är mina lördagar kompletta igen. Som sagt, jobbigt att behöva sätta alarmet och kliva upp när man egentligen äntligen ska få sova ut MEN det är ju veckans 2 bästa pass. Dem passen där jag bränner över 1000 kalorier! Då går man helt enkelt. Vilken start på en lördag ju!

Double whammy

Men till saken här är att de nu även lagt in ett spinningpass på söndag morgon. Det är i och för sig kl 11.30 så jag får ju nästan sova ut på söndagen, bara nästan. Men det är med den bästa instruktören på gymet så det är klart att man vill gå. Idag måndag när jag ser tillbaka på helgen som vart är jag sjukt nöjd! Brände över 2300 kalorier i ren träning på lördagen och söndagen! Tänk om jag inte hade gått! Då hade det blivit 0 kalorier. Zip, zero, nada liksom! Jag är sjukt glad att jag trotsade larmklockan. En sån här grym träningshelg vill man INTE gå miste om liksom! Nu är det måndag och det är snart dags för spinning och så ska mina armar få nöta lite metall också! Dem där biceps knölarna måste bli större!

Gillar

Kommentarer