Grym träning till slut

Denna dag började helt hysteriskt jäktigt. Det börjar med att jag i mina drömmar precis innan jag vaknar ha drömt något helt jättejobbigt. Kommer inte ens ihåg vad det var jag drömde men allt jag kommer ihåg är att jag var jätte stressad i drömmen.
Var tvungen att vakna extra tidigt också för det skulle komma några killar och kolla på ventilationen och deras tidsram var allt mellan 07.00-16.00 vilket betyder att jag ju måste kliva upp innan kl 07.00 och vara representabel inför dessa killar. Snark! Sen skulle ungarna ha frukost, min man och jag skulle också ha frukost och allt detta skulle helst ske osynligt eftersom de skulle titta på fläkten i köket, där jag behöver laga frukost så det var en massa jäkt med att snabbt göra frukost, städa upp vid spisen, iväg med ungar till skola och dagis och jag göra mig i ordning för gymet. Min lust att gå och träna höll på att försvinna ur mig lika snabbt som jag höll på att stressa.

Men vad gör man då? För att inte gå och träna är liksom inte ett val! Jo man tar en stor dos Pre-Workout och inom en 10-15 min har man inget val än att just gå och träna!! Tadaaa, problem solved!

Jag är så glad att jag stack iväg och tränade ändå fast jag var stressad och kände mig som en "chicken little" som min man ibland kallar mig för när mitt mod tryter. Jag satte grym musik i mina hörlurar, gick till gymet vemodigt men bestämt och så krossade jag vikterna!!! Jag är så glad att jag gick ändå! Känner mig lite smått oövervinnerlig nu med mina lätt pumpade armmuskler och min goda mellis i handen! Aaahh livet blev härligt till slut!

[caption id="attachment_105" align="aligncenter" width="980"]
Preworkout makes it happen!![/caption]

 

[caption id="attachment_107" align="aligncenter" width="980"]
Försöker ladda med lite attityd[/caption]

 

[caption id="attachment_108" align="aligncenter" width="980"]
Fjortis bild på gymet : )[/caption]

[caption id="attachment_109" align="aligncenter" width="980"]
Känslan efter ett grymt pass!![/caption]

 

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer