Gratis pizza och godis på gymet!!

Min svåger jobbar som PT på ett gym som heter Planet Fitness här i Florida så han har fixat gratis gymkort till oss under hela vår vistelse här. Det är fett nice! Vi tog det lite lugnt med träningen de första två veckorna. Mest powerwalks men nu sista veckan hör har vi lagt i ett kol. Nu är det hårdträning som gäller. 

En annan sak som är fett nice är att på detta gym så finns det som en separat spa avdelning och i medlemskapet så ingår det fri tillgång till olika sorters massagestolar och massagesängar. Min stora favorit är en massagesäng med vattenstrålar i sängen som masserar en. Man kan välja intensiteten på dem strålarna, mellan 1-10. Det är sååå skönt! 

Tänk att få en massage efter varje gång man tränat!! Lyxigt va!! Jag skulle vilka jobba på ett sånt gym! Då kan man få sig en massage varje dag! Fett nice ju! 

För övrigt så är det så här dessa gym ser ut. Nästan exakt likadana Planet Fitness gym i hela USA 

Planet fitness i USA är som ett "nybörjar" gym typ. Det kostar bara $10 i månaden.  Det finns många som inte är nybörjare på det här gymet men det är tänk så att för dem som är nybörjare så ska de inte behöva känna sig intimiderade av människor som kan verka störande. Därför finns det stora skyltar överallt på gymmet där det står att man inte ska döma folk och att man ska sköta sig och alla har lika värde och så. Det är också förbjudet att kasta vikterna i golvet och att grymta för högt ;) Allt det är ju egentligen ganska bra. Alla ska känna att dem är välkomna och att ingen dömer dem och så

MEN det finns en sak som gör mig riktigt irriterad med Planet Fitness gymen här i USA. Inte nog med att de har en stooooor skål med godis i receptionen men det delar även ut pizza slices och bagels på måndagar!!!!! Say whaaaat???!!! Dem tycker att det ger ett incitament till nybörjarna att fortsätta träna!!! Har ni hört på maken va?!! 

Asså om jag någonsin flyttar tillbaka hit till Florida och skulle börja jobba där tex (jag har nämligen blivit tillfrågad av deras manager om jag vill börja där som PT, utbildning inkluderad) så skulle jag ändra det där med en gång! 

Jag förstår att man kanske vill ge sina medlemmar ett incitament att fortsätta gymma men dela ut nyttiga smoothies eller hälsosamma barer eller bjud dem på en god pwo eller nått liknande. Inte pizza!!! Hjälp, detta land alltså!! 

Vet ni vad, om jag någonsin flyttar tillbaka hit tror jag att jag öppnar mitt egna gym. Det skulle klart bli det bästa i USA! Någon som vill jobba för mig :)

Gillar

Kommentarer