Grand Hotell, shopping och flyttkartonger

Grand Hotell, shopping och flyttkartonger ja!

Ja det är vad som har stått på mitt schema de senaste två veckorna. Jag jobbade hela julhelgen (ser fram emot januari lönen ;) ) och sen har jag hållt på hela dagarna med att packa ner hela vår lägenhet i kartonger. Vi har äntligen fått lägenheten såld! :)
Däremellan ska jag också vara en trevlig mamma och fru, träna, laga mat, städa och jobba med allt vad ovannämnda innebär så alla mina minuter har verkligen varit väl inplanerade!! Men sen var det äntligen dags för våran 15-åriga bröllopsdag och 15 år är en lång tid tillsammans med en människa och det ville vi fira ordentligt. Vi kände för att slå på stort så det blev 2 nätter på Grand Hotell i Sockholm. Vi blev uppgraderade till en av deras största sviter med balkong ut mot vattnet och jag kände mig verkligen som värsta kändisen eller nått där;) Det var jättekul och det var såå lyxigt!! Tja, vi var i alla fall grannar med kungen om en för 2 dar!
Första natten valde vi att stanna "hemma" inne på rummet och vi njöt av tapas och god champagne.
Andra kvällen åt vi på Le Rouge och de hade fantastiskt god mat, lax och entrecôte me en mass fantastiskt goda tillbehör. Man fick jättemycket mat och vi kunde inte Det var så mycket mat och vi kunde inte äta upp allt ens på långa vägar, ändå rullade vi tillbaka till hotellet!!
På dagarna blev det en hel del shopping. Har gått ner 17 kilo de senaste månaderna så jag behövde byta ut lite kläder i garderoben. Det var som alltid ett rent nöje att få shoppa loss!!  

Andra dagen fick jag även gå på spa på Grand Hotell!! Det var übermysigt i deras spa avdelning. Flera olika sorters pooler fanns det och jättemånga behandlingar att välja bland. Man fick behålla de fina badtofflorna och en skrubb borste sommarn fick!! I like! Jag kommer definitivt att boka in fler behandlingar där och jag kan STARKT rekommendera att ni provar en spa behandling där! Hon som gav mig en behandling hette Sofie och hon var superb!! Man kan även få champagne och choklad tills sina behandlingar också! Dubbel gillar!!

Men 2 dagar går tyvärr fort och innan jag hann blinka så var festiviteterna slut och det var dags att återvända till en kaotisk lägenhet fyllt av flyttkartonger!! 1 dag senare på nyårsdagen påbörjades flytten från vår älskade lägenhet som vi nu hade växt ur. Det gick ganska bra och snabbt med flytten men nu återigen bor vi bland flyttkartonger och saker ööööveraaaallt!! Dessutom jobbar jag natt nu i 3 nätter så det blir inte mycket städning och ordning hemma för ens tidigaste på lördag när jag åter vaknar ur dvalan från nattjobben. Oh well - nu är jag i alla fall tillbaka till verkligheten!                  
  • Alla

Gillar

Kommentarer