God lunch efter träningen!

 

Ja jag tänkte att jag skulle dela med mig av min goda lunch som jag fick njuta av efter träningen idag. Vill visa att det faktiskt går att äta riktigt gott även om man äter en mjölk och glutenfri kost. Frivilligt eller ej : )

I mitt fall är det inte frivilligt även fast det typ börjar bli det eftersom jag inser fördelarna med en sådan kost men jag måste äta en sådan kost på grund av min MS. Gör jag det så kommer jag att få mindre antal skov och mindre ihållande MS skov så det är ett pris jag är villig att betala för ett bättre liv. Men mer om det en annan dag.

Detta är ett fullkornsbröd jag hittat som är glutenfritt och mjölkfritt och faktiskt är fullt ätbart. Det smakar bröd, eller helt ärligt så smakar det faktiskt ingenting haha men det är i alla fall inte äckligt på något sätt och man får helt enkelt "smaksätta brödet" med gott pålägg som jag gjort : )

 

Jag rostade brödet och sen la jag på några skivor rökt kalkonskinka, alfalfa groddar, spenatblad och avokado. Resultatet: MAGNIFICO!!!

 
 

Ps. Det är även SUPER gott att ha på en laxskiva istället för kalkon skinkan! Ds.

    Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer