Glatt överraskad!

 

När jag kom till gymet i morse så kände jag mig, trots värmen, riktigt taggad för träningen men samtidigt, med värmen som rådde vid lunch tid så hade mina tankar lite svårt att tänka på något annat än hur otroligt underbart det kommer att vara så fort jag efter träningen får lägga mig i min solstol på stranden och öppna en underbart god Cola Zero och hälla den i ett glas med mycket is i, ta en klunk utav den sprudlande och samtidigt rivande underbart goda och svalkande drycken och bara luta mig bakåt i stolen och låta solen smeka mitt skinn och belåtet få säga: "AAAAHHHHHhhhhhh!!!"

Men som sagt först skulle jag träna innan jag fick förtjäna det! :) Träningen gick väldigt bra. Jag är riktigt mör i mina armar, bröst och axlar vill jag lova. Kommer inte bli lätt att borsta eller dusha håret i morgon haha men samtidigt är det ju så härligt med träningsvärk också. Så länge det inte är i benen, det är inte härligt, det är bara en pina haha

 

Men som sagt, den glada överraskningen!! Jo, efter att jag hade kommit till stranden och fått göra som jag ville och fått säga mitt aaaahhhh så var det ju dags att kolla Instagram lite och då ser jag detta meddelande:

Ser ni, det är jag längst upp i den vänstra hörnan!!! Fatta vad glad jag blev att se detta!!! En hel låda Swebars!!! Jag blev sååååååå glad!!! Så tacksam att lilla jag fick vinna något! Nu har jag ett stort leende på mina läppar och där ska det stanna kvarett bra tag!!!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer