Ge mig protein

Veckan som var har verkligen vart en eventfylld vecka och jag har inte haft en sekund till mig själv. I måndags fick vi ju nycklarna till vårt nya hus och sent i måndags kväll flyttade vi in. På tisdagen var vi tvungna att stöda ur det gamla huset vi hyrde. På tisdag natt var det dags att köra svärföräldrarna till Arlanda kl 03 på natten och på onsdag gällde det att försöka få någon slags ordning i all röra bland flyttkartonger och allt som låg huller ombuller. På torsdagen kom min syster och hennes man och hälsade på och stannade under helgen. Det var mysigt! 

Sist men inte minst gick hela helgen åt till att sitta på en sammankomst (konferens kan man säga). Det var bra men man satt i många timmar och man blir så lätt svullen när man bara sitter en hel dag. Även fast vi åt sallad varje dag till lunch så blev det några små brödbitar här och där och inte speciellt mycket vatten och att sitta så mycket i kombination med för lite vatten och för mycket bröd fick mig att svullna upp så denna vecka tänker jag köra lite mer low carb stil på maten. Därför så blev det denna konstiga frukost i morse. Hade inte så mycket hemma men allt jag kunde tänka på var bara "inge mer kolhydrater" och "jag vägrar äta bröd till frukost" så det ni ser på bilden blev slutresultatet!

 Önskar jag hade hunnit köpa hem lite isikost protein för då kunde jag druckit det nu också! #isikost #bästaproteinet från #isilife ;)

Gillar

Kommentarer