Fullspäckad helg

Den här helgen han jag inte uppdatera er med vad som hände i mitt liv för det famna bokstavligen inte en sekund över till annat. Det var så knappt att Hahah han på på toaletten 😜

Fredagen började med en tuff träning kl 06.15. Det fick bli veckans 5 och sista träningspass. På fredag eftermiddag var jag nämligen bjuden på afterwork på jobbet. Jag jobbar ju hemifrån men det är kul att få komma in och träffa sina arbetskollegor lite då och då. Här är en bild från min man kontor:

På lördag morgon hade vi en lunch bjudning för en massa goa vänner. Det var jättetrevligt! Jag var så orolig att maten inte skulle räcka men det gjorde den som tur var. Inte så lätt att laga mat för en halv armé men det verkade som alla blev mötta och belåtna.

På lördag eftermiddag var vi bjudna på ett bröllop. Killen är halv syrian, halv svensk och tjejen är från Kanada. Det var jätteroligt! Och som vanligt på syrian bröllop så är det alltid god mat och god dricka! Här får ni ett smakprov från kvällen:

Source error

Och sen till sist i går söndag så tillbringade vi nästan hela dagen till att färdigställa garaget. Det ska ju hå från att vara ett tråkigt kallt garage till en mancave/gameroom med en hörna för all min odling och so far so good! Det börjar bli något utav det tråkiga garaget. Nästan 30 extra kvadratmeter som annars bara var död yta full med skräp man samlar på sig ska nu bli något riktigt coolt. Vi har målat väggarna och igår satte vi upp gardiner. Det kommer att tillkomma biljard/pingis och airhockey bord och en piltavla. Vi kommer även att ha en liten mini bar och några stolar och nått mindre bord för lite häng. Det är inte klart än men det börjar bli nått av det hela. Här får ni ett smakprov av hur det ser ut hittills:

Så man kan se att det fortfarande är en massa grejer i vägen men det ska vi ta hand om ikväll efter min träning. Ett utav spelborden kommer redan i morgon så jag har fullt upp ikväll med att tömma resten av garaget på grejer. Wish me luck!
Gillar

Kommentarer