Fullspäckad helg!

Efter en riktigt bra träningsvecka så avslutades denna vecka med en riktigt lyckad helg också! I fredags blev det tidig träning på gymet. Ett step pass 06.30. Jag var så trött att det blev lite snurrigt värre där på slutet men jag överlevde! : ) Kom hem och duschade, fixade håret snyggt, satte på mig lite "finare" men ändå sköna kläder, förberedde lite lättare snacks och sen tog jag och syrrorna tåget upp till Stockholm för en dag med lite shopping! Johoo! Älskar shopping!! Hade båda ungarna med mig men jag lyckades göra lite damage i plånboken ändå hehe. Det blev en topp till mig och två tröjor till ungarna från Zara, ett träningslinne från Cubus och ett par korta träningsbyxor och ankelstrumpor från Stadium : )

Kvällen avslutades med film och en cheat meal från Kolgrillen. Yummi in my tummy!!

På lördagen hade vi bjudit hem två av mina barndomskompisar på middag. Ville bjuda på lite fin mat för de tjejerna (med deras respektive familjer) betyder mycket för mig så det fick bli prima oxfilé med sparris och ugnsbakade potatisar med rosmarin, olivolja och havs salt och ett glas vin på det. Ok ett glas skumpa också hehe. Så gott i alla fall!!

 

Glömde ta kort på potatisen men den var riktigt farligt god den me hehe

 

Och idag söndag har bara varit en sån där riktigt underbart skön slappar dag. Gått runt i pyjamas hela dagen, ingen bh! Haha! Bara gjort det som fallit mig in. Kan det bli bättre : ) Nu är jag grymt laddad inför en ny träningsvecka där jag tänker pressa taket ännu mer!

Trevlig söndag på er alla!

[caption id="attachment_180" align="aligncenter" width="640"]
puss[/caption]

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer