Fullmåne

Fullmåne och jag blev cocoo

Igår var det tydligen fullmåne och en del har sagt att det också tydligen var partiell månförmörkelse?! Vad vet jag? Det enda jag vet är att jag inte kunde sova! Jag brukar inte vara så känslig vid fullmåne men i går var jag tydligen sjukt känslig.

Min vecka hade för övrigt börjat sjukt bra med dubbla träningar på måndagen. Jag hade bränt hela 1453 kalorier i ren träningsaktivitet enligt min apple watch och jag var så supertaggad inför kommande träningspass. Varav nästa pass skulle vart i morse kl 06.15. I måndagskväll var vi bortbjudna och jag valde att dricka lite vin och jag fick en drink och ett glas skumpa men jag tänkte att det var ok för då skulle jag bli jättetrött och kunna lägga mig så fort vi kom hem! Nope, det gick inte!! Jag var så sjukt pigg hela natten!

Kom hem ca 23.45, vilket var sent nog om jag skulle upp kl 05 men vi ville inte tacka nej till den bjudningen. Gick och la mig på en gång och jag låg där i mörkret och vände mig hit och vände mig dit. Inget var skönt och jag var inte det minsta trött. Försökte kolla Netflix litegrann i hopp om att få lite sömn i ögonen men icke sa nicke. Jag sa till mig själv att om jag inte somnar innan kl 02 så måste jag avboka mitt träningspass. Orkar inte somna kl 02 och sen upp 05 för att träna 2 sjukt intensiva pass liksom.

Japp, kl 02 kom och jag var tvungen att avboka mig. Jag var fett sur på mig själv vid det här laget. Vad var det för fel på mig liksom?? Varför var jag inte trött. Kommer ihåg att sist jag kollade på kl var hon 03.24 och det tog mig ett bra tag efter det innan jag somnade in. Sov dessutom jättedåligt de få resterande timmarna jag fick. Så vad som skulle bli en episk träningsvecka har redan fått sitt första hinder. Men jag ger mig inte så lätt som ni vet.

I dag är jag som en zombie och dessutom jobbar jag natt så i morgon ska jag sova extra länge. Det blir ingen gym träning för mig i morgon men jag ska nog ta mig ut på en liten joggingrunda efter att jag har vaknat och efter att jag har gjort lite trädgårdsarbete. Ja, hör och häpna va! Jag! Jogga!! I know men jag försöker bli en ny människa. En som njuter av att springa! Kommer nog aldrig att hända men det är värt ett försök i alla fall.

Någon annan som kände av denna fullmåne? Nån som har en sömntablett jag kan få till nästa fullmåne? ;)

Bilder från den mysiga bjudningen vi fick bli bortskämda med:

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Jobbig natt! Men ni fick en trevlig kväll iaf. Zone-passet var sjukt jobbigt. Jag trodde jag skulle kräkas när jag såg att passet började med burpees...
Juliette
,
Hahaha ja precis. Man får vara glad för det roliga man får haha. Ja asså zone är så jobbigt men jag gillar ändå det passet för an går liksom in i sin egna lilla zon och blir total fokuserad på det man ska göra. I morgon är det min tur 😉