Fri frakt och rabatter passar bra inför hösten

 

Det finns flera människor i min omkrets som säger att nu är hösten här. Jag försöker lägga dövörat till. Sommaren hade ju precis kommit och jag har njutit för fulla muggar i 2 hela veckor! Alltså, jag har haft riktig sommar i endast 2 veckor! Innan var det sommar någon dag här och där bara. Jag vill inte höra att sommaren är slut! Det är INTE ok liksom!

Men i morse när jag vaknade och tittade ut såg jag det alla andra sett att hösten nog är på väg ändå. Det var inte den där soliga morgonen längre. Det var dimma, lite kyligare, nätterna har t.o.m blivit något kyligare och solen hade inte ens gjort ett försök att titta fram. Det är fortfarande tillräckligt varmt för att ungarna skulle kunna ha shorts på sig till skolan men jag satte på båda två en tröja. Ja, nu börjas det! Påbylltningen av kläder! Jag är inte redo!!

I ett steg att försöka göra mig redo för hösten så tänker jag faktiskt beställa hem lite vitaminer och omega 3 och sånt. En favorit i repris är Star Nutritions Only One Regular multivitamin tablett. Tar jag en sån varje dag så vet jag att jag får i min de essentiella vitaminerna och mineralerna som jag behöver för att förebygga höstens alla förkylningar. Den innehåller bl.a 100% av RDI för D-vitamin, zink och selen! Just nu har Bodystore 20% rabatt på Star Nutrition!

__________

En annan favorit i repris som jag gillar att ge till mina barn under hela vinterhalvåret är omega 3 från Eskimo Kids

Eskimo Kids innehåller de essentiella fettsyror som varje växande barn är i behov av. Fettsyrorna fungerar som "byggstenar" och är därför helt nödvändiga för barns utveckling och hälsa. Essentiella fettsyror kan inte tillverkas av kroppen utan måste tillföras via kosten.

Att se till att barnen får i sig tillräckligt med omega 3 hjälper dem även med koncentrationen skolan och det är verkligen något jag märkt gör skillnad mellan då de äter ett tillskott av Omega 3 och när det inte gör det! Dels är koncentrationen högre i skolan på lektionerna men även när man ska hjälpa till med läxan hemma. När de äter Omega 3 så är det som det går mycket lättare att få läxan gjord på något sätt. Det finns många studier som gjort kopplingen med koncentrationsförmågan och fet fisk och vi får inte i oss tillräckligt med fet fisk per vecka hemma hos oss så jag gillar att komplettera med ett kosttillskott. Bonus är att den för barn smakar tuttifrutti! Just nu är det 15% rabatt på Bodystore på allt från Eskimo så jag tänker passa på att beställa hem så att jag har.

Dessutom är det fri frakt hela veckan ut på allt från Bodystore!!

Nej nu ska jag iväg och träna men jag hoppas att ni får en underbar dag med så mycket sol som möjligt! Ha 're!
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer