Fräscha sallader på donken

Idag hade nöden ingen lag när tiden inte räckte till och jag hade misslyckats i min planering så då råkade min man och jag hamnade på donken!! Ville verkligen inte ha nått som McDonald hade att erbjuda men nöden har ibland ingen lag. När jag körde upp i McDriven fick jag dock syn på 2 väldigt fräscha sallader på en bild. Dem såg väldigt goda ut så min man och jag bestämde oss för att prova varsin.

Han tog den som är till vänster i bilden. Den hade kyckling, hummus, edamame, svart ris och en massa annat gott i. Jag smakade hans sallad och den var faktiskt riktigt god! Jag valde den till höger på bilden med kyckling och belugalinser och quinoa och med senapsvinägrett. Supergod!! 😋

Det här är McDonalds klart godaste och fräschaste sallader någonsin! Båda tummarna upp faktiskt! Skönt att veta att det finns ett riktigt gott alternativ som man kan ta till när tiden inte räcker till!
Tips! Vill man göra dem vego så är det ju bara att pilla bort kycklingen och grana padana osten som är i större flakes liksom. Salladen blir lika god utan dem!


#hälsa #hälsosamt #sallad #snabbmat #donken #mcdonalds #fräschasallader #mat #mattips #lunch #middag #vego #vegomat #vegan #hälsosamveganmat #hälsosamvegankost #hälsosamvego

Gillar

Kommentarer