Från negativt till positivt

Den här dagen började inte så bra som den kunde ha börjat. Ända sedan jag klev ur sängen så kände jag ATG jag hade vaknat i en riktig MS trötthetsdvala!! Det kändes nästan som om jag hade en svag elektricitet som gick genom hela min kropp, som om jag kunde känns min benmärg typ! Hel skumt men en typisk MS åkomma. Jag fick inte så mycket gjort som jag hade planerat för idag. Min MS tvingade mig att vila helt enkelt.

Egentligen stod jag uppskriven på 3 klasser på gymet idag men jag var tvungen att avboka första klassen som skulle vara ATC. Ett tufft cirkelpass men för ovannämnda skäl så fanns det inte på kartan att jag skulle orka det. Så jag vilade istället.

Kvar fanns 2 pass. Skulle jag orka?! Tja jag vilade, drack mycket vatten och åt hälsosamt under hela dagen och helt plötsligt så kände jag att nä nu banne mig så ska jag faktiskt gå och träna mina 2 pass som jag fortfarande stod uppskriven på. Helt plötsligt kände jag mig normal! Ja så kan MS fungera. Man kan vara helt dö trött i några timmar eller i några dagar. Man vet aldrig vad man får men jag eller STOR skillnad på när jag sköter min kost och dricker vatten än när jag inte gör det.

Anyhoo, kvar på schemat var en spinning klass och ett aerobic dance pass. Hur mår jag efter? Som en lärka! Tippelitopp!! Som om trögheten i morse var en annan dag, ett annat år! Ajja men man får vara tacksam för det man får. Så det gick från negativt till positivt och det är ju alltid bra 😃👍🏼🤗#träna #träning #dance #danspass #cardio #kondition #konditionsträning #gånerivikt #viktminskning #viktminskningsresa #fit #fitfam #tyngre #nouwfit #gym #styrketräningspass #styrketräningspass #veganfitness #vego #poweredbyplants #byggamuskler #muskler

Gillar

Kommentarer