Fötter lena som en bebis

 

Efter en lång vinter med torrt klimat, inga sköna besök hos pedikyristen, mycket träning och strumpor varje dag, ser inte ens fötter ut som de sett sina bästa dagar direkt och har man inte sett om sina fötter lite då och då under vintern så har man en hel del filande framför sig vilket inte är den roligaste eller mest bekvämaste sysselsättningen att hålla på med. Men nu är det slut med sånt för nu kan du sätta på dig ett par plastbsockor medans du bekvämt slaggar i soffan 1 timme och låt plaststrumporna göra sitt jobb! Ja, så enkelt är det faktiskt!

Så här ser paketet ut som utlovar fötter lena som en bebis:

På paketet utlovar de bebislena fötter på 1 vecka utan att man ska behöva fila fötterna trots potentiella förhårdnader och jag måste säga att detta var inte för bra för att vara sant utan det funkar! Mitt paket kom bara en dag innan jag drog till Miami så jag hann inte göra detta en vecka innan men jag provade produkten så fort jag kom hit och jag kan glädjande säga att Baby Foot levererade. Efter ca 1 vecka så började min fötter att "fjälla"! Det låter äckligt och det var det väl hehe :) men det funkade. Under "fjället" fanns mina bebislena vackra fötter!! Det gjorde inte det minsta ont heller.

När mina fötter hade "fjällat" klart var de ju så lena och fina så jag bestämde mig för att gå och göra en riktigt sån där massage pedikyr och få naglarna målade och min roliga pedikyrist från China utbrast: "But there is nothing to file! Your feet are perfekt!" och det var ganska kul att höra! Så jag fick bara en jätteskön vad- och fotmassage samt målade naglar och gjorde en manikyr.

Nu är mina fötter inte bara bebislena utan de är mycket fint målade och det ser ut som om jag är en sån där som går till pedikyristen varje vecka typ haha. Har aldrig tagit så här många bilder på mina fötter förut hehe :)

(Ni känsliga för fotbilder, jag tänkte på er när jag tog denna bilden. Så att ni slapp se ett par fötter på nära håll. I know, jag har en syster som är extremt känslig mot allt som har med fötter att göra hehe :D )

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer

Natty,
De där brukar jag gör. kanonbra. Är man känslig för fötter och död hud bör man inte göra den. Huden rasar verkligen av en. Precis som i reklamfilmerna 😉
blogg.improveme.se/natty/
juliefitness,
Hahahha ja det var verkligen en "äcklig" upplevelse när huden bara ramlade av men väl värt upplevelsen för mina fötter blev verkligen bebislena!!
juliefitness.new.isilife.se