Fosterställning

Ord jag försöker intala mig själv idag:

Jag vaknade i fosterställning och jag tror jag ska stanna kvar här idag! Har så ont överallt i hela kroppen i muskler jag inte ens visste jag hade

Fast konstigt nog har jag inte lika ont i ben och rumpa som jag förväntade mig att ha. Det kan ha vart för det trehundra tusen squats och utfall jag gjort de senaste 2 veckorna. Däremot så har jag grymt ont i hela ryggen och hela armarna och jag är riktigt glad att jag tvättade håret och fixade det snyggt igår för idag är armarna helt oanvändbara. Det jobbigaste jag kan göra är att knappa på datorn här haha men jag har dessa bilder som jag går runt och säger i mitt huvud som ett mantra. Jag repeterar dem om och om igen tills jag tror på dem och det känns faktiskt bättre nu :)

För så är det ju faktiskt, man är ju hellre sore than sorry, eller hur! Har man vart på de andra sidan, the dark side of sorry så tar jag hellre lite träningsvärk alla dagar än den mentala och fysiska värken av att vara mer än överviktig so bring it it on säger jag bara, bring it on!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer