Första passet efter 2 månaders vila

I går morse var jag på mitt första träningspass efter två månaders obligatorisk vila! Det blev ett crossfit pass 💪🏽 men jag var tvungen att ta det riktigt lungt! Även fast doktorn har gett mig klartecken att träna igen så vill jag inte ta i för hårt i början och så råkar man ta sönder nått på insidan av ärret eller så 😱

Jag började med riktigt lätta vikter för att komma igång och känna vart jag har min kropp och hur mycket jag kan pusha mig själv. Måste vara försiktig med att använda magmusklerna och så. Jag måste säga att det gick väldigt bra! Det var skönt att ta riktigt lätta vikter och bara fokusera på formen. Senare under passet kunde jag öka på lite grann. Fortfarande lätta vikter men ändå testa mina gränser lite.

Tyckte jag körde ganska lugnt och med lätta vikter men det spelade ingen roll för idag vaknade jag med världens träningsvärk ändå!!! 🤨😫Men det värsta av allt är att jag även har grym träningsvärk i låren fast jag bara körde överkropp igår!!!! 🤔🤨 Go figure!! Det är så knappt att jag kan gå idag!! Fattar ingenting!

Ikväll blir det soft träning! Ett aerobic dance pass 💃🏽 Även fast det inte ens känns som träning för mig utan bara en timme av jätterolig dans så är det det passet jag bränner allra mest på. Alltid över 600 kalorier!!

Men nu ska jag gå ut och gå en stund med hunden min för att lossa lite på mina stackars benmuskler så att jag kan dansa ikväll!

Hoppas att ni alla får en fin dag 😘

#crossfit #wod #crossfitpass #styrketräning #weightlifting #cardio #dans #aerobicdance #aerobic #träningspass #vegancrossfit #crossfitgym #träna #träning #motion #hälsa #hälsosamt #välbefinnande #gym #viktminskning #viktminskningsresa #gånerivikt #operation #tränaefteroperation #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

juliettestephen
juliettestephen,
Jaa det är awesome!! 😍💪🏽👊🏽
nouw.com/juliettestephen