Försöker hitta min inre bad ass

Idag är jag så där übertrött och om några minuter börjar min träning som består av ett sjukt jobbigt pass som heter challenge. Ja ni hör ju på namnet hur roligt det låter! Challenge! Ja det är precis det de e! Men det är ju som dem säger: “What doesn’t kill you makes you stronger” och vet ni vad, det är faktiskt ingen klyscha. Nej, nej det är så sant som det är sagt. Frågan är bara om jag inte kommer att dö av det här passet? 🤔

Innan jag åkte hemifrån så åt jag lite mat och när jag var färdig med sista tuggan så var jag sååå redo att gå och lägga mig och sova! Japp, gärna till i morgon! Hur ska jag orka?!

Sitter här i bilen innan jag ska in i gymet och kollar några bilder från i helgen när vi var och shoppade på Mall of Scandinavia och jag provade min nya Nike tröja. Ansiktet jag gör är för att jag höll på att förklara för min man att jag behövde den här tröjan för den fick mig att känna mig ”bad ass” och han måste köpa alla träningskläder som får en att känna sig så för man behöver väldigt mycket ”bad ass” för att orka med sånna här pass. Försöker hitta min ”inre bad ass” nu så jag ska orka passet. Wish me luck!

Gillar

Kommentarer