Förändringar

Igår kväll stod jag och speglade mig och letade efter mirakel i spegeln och till min förtjusande förvåning så såg jag faktiskt ett mirakel!!!! 

På sidan av mina bröst, typ under mina armar har jag haft som en liten valk, ja dödspinsamt att erkänna I knöööw men nu ska ni minsann få höra om de problem en innan överviktig person går igenom när de går ner i vikt. I alla fall, tillbaka till mitt lilla förtjusande mirakel, valken är borta!!!! Yes, till min förvåning ser jag nu ut som alla andra under armen vid bröstet, det är rakt och platt där, precis som det ska vara!!! Jag känner mig normal! 

Jag var tvungen att kolla flera gånger och känna efter och ropa hit min man för jag kunde inte tro mina ögon! En valk som jag har haft i så herrarns många år är nu borta!!!!! Ok jag har kvar på andra sidan men höger sida är i alla fall borta. Snacka om jag är lycklig!!!!! 

Även fast jag har en liten tunn valk kvar på andra sidan så har jag nu sett ljuset i tunneln eller ska jag säga strålkastaren! Ja ljuset har skinit så klart på mig som värsta strålkastaren. Det ÄR möjligt att bli av med sådant som man bärt med sig under så många år och skämts över. Äntligen börjar jag bli av med dem där pinsamheterna :)

I morse när jag skulle upp 05.00 så var jag så taggad för nu ska den andra valken också bort! Svettig och lycklig, det är jag i ett nötskal när jag gett allt på gymet :)

  • Alla

Gillar

Kommentarer