För mycket träningskläder?

 

Finns det något som att ha för mycket träningskläder?? Nä, napp det tycker jag inte att det finns så därmed finns det inte! Jag tror jag har ett litet beroende när det gäller träningskläder!! Ok kläder i överhuvudtaget men definitivt träningskläder och sneakers. Jag ser = jag måste ha! Det är i alla fall definitivt inget fel på mitt ha-begär!! Nej då, det funkar allt för bra! Men man vill ju se bra ut på gymet och för övrigt. Man vill ju ha swag som ungarna säger!

Idag ska jag faktiskt rocka ett par nya militärgröna träningstajts från Nike som jag köpte i Mall of Scandinavia i typ Januari! Provade dem i affären och jag tyckte de var uuursnygga men sen när jag väl skulle ha på mig dem till gymet så tyckte jag att min rumpa såg lite väl stor ut i dem men sen januari har jag ju gått ner ett par kilo så nu är omfånget lite bättre. Men en annan sak som jag oroar mig över är om när man svettas om det syns igenom!! Det skulle ju vara urpinsamt!! Det är egentligen det största skälet till varför jag inte vågat ha dem på mig men i dag blir det spinning i en mörk sal och syrran ska med så skulle det synas så har jag någon som kan varna mig innan alla andra ser det ;) Dessutom ska jag ha med mig en träningskofta typ som jag kan vira runt mig ifall svetten skulle synas igenom på de mest olyckliga stället haha - Wish me luck!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date(); var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000; document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer