För kokos älskare ... och andra

   

Om vi ska vara helt ärliga med varandra så kanske jag ska erkänna någonting först; Jag är inte en cocos älskare! As a matter of fact, jag hatar kokos! De enda 3 gångerna jag äter kokos är när det sitter kokos flingor på en chokladboll, i en delicious Bounty choklad eller i kokosolja (fast jag köper alltid med neutral smak, alltså ingen kokos smak) Älskar lukten av kokos men smaken blir bara för mycket i min mage. Jag mår helt enkelt illa!

MEN, nu ska jag faktiskt ta och addera ytterligare en sak till min lista av numera 4 saker med kokos som jag gillar och det är en ris dryck med kokos smak från Isola Bio som finns att köpa här. Den har sådär lagom mycket kokos smak. Eller det är inte så tjock konsistens utan mer som konsistensen av minimjölk, ganska vattning men god ändå. Jag kanske inte skulle dricka ett helt glas upp och ner så där om jag inte vore en riktig kokosälskare förstås, då skulle jag nog älska den men jag tycker den här ris-kokos drycken är väldigt god att ha i smoothies (glömde nämna det igår i mitt blogg inlägg om olika saker at ha i en smoothie). Det räcker med en liten skvätt och så får smoothien en sån där härlig somrig söderhavs smak! Supergott faktiskt! Älskar man kokos, ja då tar man bara mer!

Så här ser paketet ut:

Skälet varför jag tänker addera denna till min blyga lista av kokos saker jag gillar är för att den är:

  • Glutenfri
  • Smakar jättegott
  • Ekologisk
  • Passar lika bra i smoothies som till gröten eller till müslin
  • Ett utmärkt alternativ till dem som är laktosintoleranta eller veganDen är hälsosam och utan tillsatser och gjord på en bas av fullkornsris och kokosnötsmjöl, vatten, havssalt och naturlig kokosnötsarom

Jag tycker definitivt att du ska prova denna dryck i din nästa smoothie vare sig du är en kokos älskare eller inte som mig. Det är bara att ta mer eller mindre men smoothien får en sån där härlig paradis smak när man har i denna i alla fall ;)

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer