Fokus

Ja just nu har jag ett enormt fokus på att nå mina mål. Det känns jätteskönt att känna att hjärnan är med på banan när det gäller vad som måste göras. Till exempel så tänker jag på i natt. Som vanligt på måndagar så har jag jättesvårt att sova! Ja just på måndagar och även de torsdagar jag ska upp kl 05 på fredagar för att träna. På något sätt så är det alltid något som stör min sömn, hur mycket jag än försöker gå och lägga mig i tid. Antingen är det jag som helt plötsligt är klaaaar vaken när jag ska sova fast jag vart dödstrött innan typ hela dagen. Ungarna är extra jobbiga just då, just den dagen, de vill inte lägga sig, tar för evigt på sig att borsta tänderna och just det, dem glömde visst att kissa och så glömde dem att att dricka och just det igen, telefonen ska laddas och vart är den nån stans och sen så har dem mardrömmar och jag vet inte allt. När jag väl röjt dem ur vägen och det känns hemskt att säga så men så känns det ibland på måndagskvällar så är det min egna hjärna som spelar spratt.

Förutom att jag är så vaken som om jag precis hade tagit en pre workout eller nått så är hjärnan helt plötsligt så kreativ att den inte nog med inreder ett helt hus, den designar även en ny klädes kollektion, möblerar om hemma hos någon annan, går igenom ekonomin, planerar nästa resa och inte nog med det men den ska också sjunga ett par varv på alla låtar jag kan också!!! Ja, detta är vad som händer VARJE gång jag ska upp tidigt för att träna. Men jag ger mig ICKE!! Jag SKA upp även om det bara blir 3 timmar. JAG SKA! Så är det bara! Endast magsjuka eller fruktansvärt ont i halsen får mig att stanna hemma, inget annat! I natt blev det ca 4-4,5 timmes sömn men upp och träna det skulle jag och det gjorde jag också

Fokus, fokus, fokus! -jag uppe i ottan i morse - iskallt och kolsvart-

Men ack så lycklig och full av energi man är efter träningen! Röd som en tomat men vad gör det!

Blev faktiskt så taggad på gymet av att jag klarar av att göra burpees och triceps armhävningar felfritt nu att jag blev alldeles full av extra energi! När jag kom hem från gymet så låg alla fortfarande och sov och jag ville inte störa dem så den extra energin jag hade kvar tog jag ut hemma i vårt hemma gym. Satte på mig hörlurarna och satte på min spellista på Spotify som heter "Angry Booty Music" på högsta volym. Den spellistan är grymt bra att träna till! (jag heter juljet på spotify ifall någon vill ha den grymma listan)

Här om veckan skrev jag om att jag har en släng av en kraftig obsession eller besatthet av att få mina armar vältränade och det håller i sig minst lika starkt denna vecka. Jag har även utökat min besatthet till min rumpa också! Har lite fett som jag gärna skulle vilja möblera om, flytta det från ett ställe till ett annat på rumpan men det går ju inte så då är det bara att tugga på med träningen och kötta, kötta, kötta tills man blir någorlunda nöjd. Tills dess, FOKUS!

-Ha en bra dag alla! Puss

  • Alla

Gillar

Kommentarer