Fasta

 

Ja, det är min kära PT som har kommit på idén att jag ska börja med att fasta!! 1 dag / vecka i 24 timmar. Jag hade föraningar om att han mot mina stora skräck skulle föreslå detta och nu har han gjort det. Jag hade faktiskt mentalt förberett mig på att detta skulle ske så när han föreslog en 24 timmars fasta så kom det inte som en jättechock direkt.

Jag har följt en tjej på Instagram som heter @bumbi79 och även hennes blogg. Det var där på hennes blogg som hon berättade om sin PT Jesper Ståhl och han verkade väldigt bra och kunnig så jag anlitade hans hjälp jag med. Jag hade en annan PT innan men han slutade på mitt gym och jag kände att jag skulle vilja ha en sån här kunnig kille bakom mina fitnessmål.

Så nu ville han alltså att jag skulle börja fasta en dag i veckan i 24 timmar. Jag har valt att göra det från torsdag lunch till fredag lunch för det passar mitt vardags och träningsschema bäst. I dag är min första fasta ever och hittills så har det gått väldigt bra faktiskt! Än har jag inte vart direkt hungrig men jag börjar känna av tomheten i magen litegrann och den håller jag på att fylla med min sista 0,5 liter vatten (av 3 liter) så tomheten börjar fyllas ut och jag är lite gladare :)

Kl 21.00 börjar en av mina favorit serier: State of affairs och till den tänker jag lyxa till min fasta med denna skönhet:

 

Efter den serien så är det GOOODNATT och så tänker jag sova in i sista sekunden innan jag bara måste upp. Allt för att inte veta hur hungrig jag är haha men jag kommer ju också att börja dagen med att dricka mina 3 liter vatten så det kommer jag nog hålla mig på tills lunchen. Är lite orolig över hur jag ska orka träna på tom mage men min PT har utlovat en massa kraft på tom mage så det är väl bara lika bra att lita på honom och göra det bästa som går i morgon på gymet :)

Berättar mer sen om hur det har gått med fastan och om det blir några resultat på vågen

Wish me luck!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//
  • Alla

Gillar

Kommentarer