Få pengar tillbaka när man shoppar

Ja vem vill inte få tillbaka pengar när man shoppar? Det vill i alla fall jag!! Varför betala betala mer när man inte behöver liksom! Döö det säger ju sig självt! Därför kände jag mig ganska taggad när jag fick möjligheten genom samarbete med Buzzador att prova den där nya tjänsten som alla talar om - Refunder! Det är en superenkel tjänst att använda. Man skapar bara ett konto hos Refunder och sen väljer man vilken butik som man behöver handla i. Refunder har samarbete med hundratals välkända butiker!

Det kostar ingenting att vara medlem och man får pengarna tillbaka på alla sina köp! Bra va!! Olika butiker erbjuder olika mängd återbäring men som jag ser det så är alla återbäring värt mycket för mig. Det är ju pengar tillbaka till mig som jag kan shoppa mer för! Så fort man samlat på sig 100 kr i återbäring kan man överföra det på en gång till sitt privata bank konto om man vill vilket betyder att man kan använda pengarna till mer shopping eller till vad man nu vill. Skulle vara kul att prova att spara all sin återbäring i ett år och se hur mycket pengar man har tjänat in genom att använda Refunder! Efter årets slut kan man göra något roligt med dem pengarna!

Vad tyckte jag då?

What can I say?! I LOVE IT!! Japp, jag är såld! Varför signade jag inte upp tidigare för det här? Hur mycket pengar hade jag inte haft då på mitt konto?! Jag har inte shoppat mer bara för att jag har denna tjänst tillgänglig men jag har däremot blivit mycket mer smart i min shopping. Om jag behöver något så kollar jag alltid Refunder först. Om den butiken jag behöver handla hos, exempelvis Åhlens, finns hos dem och så gör jag i så fall hellre mitt köp genom Refunder och får pengar tillbaka på mitt köp! Dessutom kan jag handla i min pyjamas och det får alltid tummarna upp för mig. Superbra att det är en gratis tjänst också! Japp, refunder.se får alla tummar upp och alla stjärnor jag har att ge! Skapa dig ett konto idag du med och tjäna pengar på din shopping!

Gillar

Kommentarer