Extra energi

Idag hade jag verkligen ingen lust att träna. Jag jobbar natt i natt och jag tyckte lite synd om mig själv tidigare idag. Jag hade ingen extra energi varken för att träna eller för att jobba. Skulle ju vart bra att om jag fick sova lite innan natt passet ju. Min syrra kände nog likadant som mig för hon jobbar också i natt. Men till slut efter många om och moment så bestämde vi oss får att gå och träna ändå. Båda visste vi ju att hur trötta vi än var på väg till gymet så skulle vi efter att vi tagit halvt död på oss själva under ett bodypump pass, så skulle vi ju få extra energi efter passet. Extra energi som vi verkligen behövde för att klara av att jobba denna natt, pust

Träning ger energi

Sagt och gjort och lika sant som varje gång, nu efter passet har jag hur mycket energi som helst. Jag skriver detta inlägg i takten till über bra chill lounge musik och mina fingrar går som en motor. Nu är jag på topp! Visserligen kommer jag vara übertrött igen sisådär runt kl 03.00 men men det är en annan femma som jag får ta itu med då. Fram tills dess så är jag i alla fall full med energi ;) För det är det träningen gör - den ger mig mer energi! Vill du också ha mer energi? Gå och träna med dig! : ) Jag lovar det funkar verkligen! Du kommer att få extra energi. Det låter jätte konstigt men det är inget annat än sant!

En något grynig toa selfie men jag inkluderar den ändå för minen min symboliserar energin jag nu fortfarande har, flera timmar efter passet!

Ps. Måste skaffa mig en bättre kamera! Någon som kan rekommendera en bra men liten och portabel system kamera som går att ha med sig över allt?

Gillar

Kommentarer

Carolin
,
Personligen gillar jag kameran på min Samsung S6.
Juliette
,
Tack för tipset!