Extra energi

Efter att har varit dödstrött imorse pallrade jag mig tillslut iväg till gymmet och det blev konstigt nog ett riktigt bra pass ändå.

Det kan ha någonting att göra med att jag precis innan passet tog en Berocca Boost :) Jag hade sett dessa tabletter i mataffären innan när jag vart och handlat men jag trodde väl aldrig riktigt på att de funkade så värst bra och dessutom så tycker jag att allt som har med brustabletter att göra är äckligt. Men en dag kom min man hem med paket Berocca Boost och berättade hur alla på jobbet pratade om hur de här tabletterna var rena frälsningen typ så jag tänkte att ok, jag provar väl då!

Glad att jag gjorde det för även om man inte får en kick som kanske med en riktigt stark pre-workout så blir man väldigt klar huvudet och en massa energi infinner sig på något sätt utan att man märker att det kommer smygandes och helt plötsligt orkar man bara mera! Ingen krasch ger den heller och allt är helt naturligt så det är ju bra!

Så bra att efter spinningen så fick jag helt plötsligt lust att gå på en powerwalk/jogg! Har precis kommit hem från den och nu ska jag sätta mig och vila en stund innan der är dags för dagens sista pass - piloxing!

Ps. Ta en Berocca innan du dricker en Celsius så får du mer energi än ett durcell batteri! Det är helt sjukt vad man orkar! Inte alltid så bra kanske men bra att veta ifall man behöver sån energi på ett naturligt sätt ;) Ds.

  • Alla

Gillar

Kommentarer