EXCUSES stinker

Jag var lite skeptiskt till träningen idag. Skälet till det är att jag ju var sjuk från i fredags tills i går och jag tränade inte en millimeter varken lördag, söndag eller i går. Under dessa tre dagars när jag låg hemma och sjuk kunde jag inte tänka på annat än träning men sen idag när jag väl får träna igen så kände jag mig bara lite blä! Haha

Ja jag hade längtat tills idag när jag äntligen får träna men idag när jag skulle till gymet så kände jag hur känslor av "nä jag kanske borde vara hemma istället" "jag har ju så mycket att städa" "jag har ju lite ont i huvudet fortfarande" osv kom över mig. Vet du vad jag kallar sådana känslor? EXCUSES!!! Ja det må vara sant att jag hade ont i huvudet, mitt hus ser ut som ett bombnedslag och ja det skulle vara skönt att bara få ligga i sängen och slagga men nähä där, det stinker som ursäkter och det tänker jag inte tåla i mitt huvud!

Så jag gick ändå! Jag tog en preworkout för att jag kände att jag verkligen behövde det idag, jag gjorde min cardio tuesday workout och jag började med 60 min på cross trainern och sen 20 min promenad på bandet och sen var jag med på en klass som kallas weightless. Nästan som lite yoga inspirerat med släckta lampor och tända ljus och sköna men jobbiga rörelser så det är ett skönt avslut på träningen kan man säga fast min träning tog ju inte slut där utan jag gick också på en timmes powerwalk innan det var dags att hämta ungar på skola och dagis. Nu har jag precis klämt i mig en god lunch och så blir det en mindre powerwalk i kväll också för att avsluta min kaloriförbränning på ett högt nr!

Här följer lite bilder från idag : )

[caption id="attachment_370" align="aligncenter" width="980"]
På väg till gymet[/caption]

[caption id="attachment_371" align="aligncenter" width="980"]
Weightless klassen med tända ljus[/caption]

[caption id="attachment_372" align="aligncenter" width="980"]
Illröd och dyngsur men lycklig : )[/caption]

 

[caption id="attachment_373" align="aligncenter" width="980"]
God Lunch mycket protein!![/caption]

 

Good lunch med mycket protein:

En stor bit rostbiff, skuren i mindre bitar
Champignon
Gul lök
Broccoli
Sesam olja (ca en tsk för en lite asiatisk touch i smaken)

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 

Gillar

Kommentarer