Ett godståg i min säng!

   

Ja hjälp asså! I natt hade jag ett godståg i min säng! Bilden här ovan är precis så som jag kände mig i natt!!! Min man, man som han är, snarkar ibland men om jag bara puttar på han så brukar han sluta och det är inte så farligt satt man inte kan somna. MEN när han är sjuk och har ont i halsen, då är det som att ha ett godståg bredvid mig i sängen!! Det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag puttar på han. Han varken vaknar eller slutar. Slutar han så är det bara för en sekund och så kommer han åter värre än nånsin förr!! Det är nästan så att sängen vibrerar!!!

Jag blir bara argare och argare och i och med det piggare och piggare och paniken växer allteftersom timmarna går och jag inte kan somna på grund av godståget i min säng! Det är ju onsdag i dag och varje onsdag kliver jag ju upp kl 05 för att hinna med min annars älskade onsdags.

Vid 01 tiden fick jag nog och la mig i rummet bredvid på soffan och stängde dörren till sovrummet. Tänkte att "ja men med 4 timmars sömn så kan jag nog träna". Inga ursäkter här inte nä nä! Men tror du inte att godståget hördes till rummet bredvid!!!!

Vid det här laget var jag nu fly förbannad och väldigt förtvivlad! Jag gick in i rummet och skällde ut min man (fast med ett väldigt dåligt samvete, han är ju faktiskt sjuk och inte kan rå för det) sen gick jag in i andra rummet igen och försökte sova. Sista gången jag tittade på klockan, nu ett ett totalt förtvivlat tillstånd var kl 02!!! Jaha bara 3 timmar kvar att sova då! När alarmet till slut ringde 05.00 så ville jag bokstavligen dö! Jag ville inte kliva upp, men det är ju min favorit träning idag!! Till slut lyckades jag kräla mig ur soffan och stod på alla fyra på golvet och försökte vakna till något och jag är riktigt stolt även mig själv att jag tog mig till gymet trots mina 3 timmars sömn. Jag kan säga att träningen kändes ganska jobbig att utföra! Kändes som jag tränade i ett hav av lera som höll mig fast.

Tur att min beställning från Bodystore.com hade kommit fylld med energi som jag laddade med innan passet!

Men men, nu är jag äntligen hemma, har käkat frukost och ska nu hoppa in i duschen och gissa vad som händer sen?! Godnatt säger jag bara. Några timmars sömn tills det är dags att hämta ungarna från skolan. Tack och lov att jag inte ska jobba i natt! Hoppas att ni alla får en bra dag idag!

Puss på er!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//

Gillar

Kommentarer