Ett enkelt mellanmål

Den här gången har jag fått prova på något som jag skulle vilja kalla för ett enkelt mellanmål. Bra för de dagar man är på språng. Jag buzzar ju en del produkter. Det innebär att man får produkter hemskickade till sig från Buzzador och dessa är produkter som man valt att prova själv. Som tack för det så ska man lämna en ärlig recension. Inte påhittat utan precis som det ska vara - ärlig!

Ett enkelt mellanmål - Digestive Havremål med tranbär och chiafrön

Denna gång har jag fått prova dessa små "kex" eller vad man ska kalla dem för. Digestiv Havremål med tranbär och chiafrön. Smaken påminner om digestiv kexen men dessa har mer havre smak. Det finns neutrala havremålskex men jag valde att prova dem med tranbär och chia. De innehåller 35% svenskt havre som är rikt på kostfibrer och 50% fullkorn. Så vad tyckte jag?

En ärlig recension

Min ärliga recension är att jag som vuxen inte riktigt gillade dem. De var absolut inte äckliga eller så men jag tyckte att de var något torra. Däremot så bara äääälskade mina ungar dessa kex vilket är ett stort plus. Hade det bara vart upp till mig så hade jag nog inte köpt dem igen men på grund av att ungarna bokstavligen älskade dem så kommer jag definitivt att köpa dem igen! Ungarna länsade paketet på bara några dagar. De ville ha med sig det som snack eller mellis till skolan och det är ju ett relativt bra och hälsosamt snack så det tycker jag att dem kan få ha med sig när de är på språng.

Jag tycker att det är lite synd att jag personligen inte gillade dem lika mycket som ungarna. Det hade ju vart bra att ha med sig ett paket (ett paket innehåller 2 små kex) i gym väskan eller jobb väskan tex. Det är ju verkligen ett enkelt mellanmål. lHar dock sett en tjej på Instagram som också fått pröva dessa digestive havremål och hon hade valt utan smak på sina kex och så hade hon satt smör och ost på dem. Då kan jag tänka mig att dem blir mycket godare, även för oss vuxna. Jag kanske ska prova att göra det själv.

Slutplädering

Tja, bara för att jag inte blev kär i första tuggan så betyder det inte att du inte kommer att gilla dem. Har sett flera andra på Insta som älskar dem så det är upp till dig om du vågar pröva dig fram. Har du ungar tycker jag definitivt att du ska prova dem

Vill du också bli en buzzador och få prova saker gratis, lämna din email adress i kommentarerna så fixar jag det!

Gillar

Kommentarer