Episk träning

Man vet att träningen har vart episk när man får riktiga svetspärlor på armarna! Då minsann, då har man tränat och tagit i på riktigt!!! Jag brukar bli sjöblöt varje träning för jag gillar att ta i. Ska man träna så ska man ta i och ge sitt max men det händer inte jämt att det bildas riktiga svettpärlor eller svettdroppar på armarna. Brukar vara svettig på armarna men det är inte alltid det blir riktiga droppar. Älskar när det händer! Då känner jag mig riktigt nöjd med träningen och förväntar mig vara minst 5 kilo lättare till i morgon ;)

Älskar mina nya mörkblåa träningsbyxor från Zara!!! Bara 149 kr!! Ska nog köpa på mig typ 10 till så jag har livet ut. Man måste ju passa på när de är så billiga!!

Det har vart en soft dag idag. Jag fick sova ut i morse (älskar att ungarna har sommarlov!) och sen drog jag ner till gymet för lite ben träning och sen spinning och sen var det dags att leka turister i Trosa med mina svärföräldrar. Det råkade slinka ner en kula glass också men vi gick faktiskt väldigt länge och långt så jag tror (läs hoppas) jag brände bort lite av den kulan ;)

Gillar

Kommentarer